‘Nieuwe iPads worden op 22 oktober aangekondigd’

Roel van Hout
9 oktober 2013, 7:47
1 min leestijd
‘Nieuwe iPads worden op 22 oktober aangekondigd’

Het is geen iPhone-nieuws, maar evengoed wel iets waar we niet omheen kunnen: de aankondiging van de nieuwe iPads, naar verluidt op 22 oktober.

Lees verder na de advertentie.

Sinds enkele jaren was Apple’s indeling voor iOS-productonthullingen helder: iPads in het voorjaar, iPhones in het najaar. Sinds vorig jaar zijn de tablets ook naar het najaar verplaatst. Apple kwam toen in oktober met de iPad Mini en iPad 4.

Nieuwe iPads

Dit jaar lijkt Apple die koers voort te gaan zetten: insiders hebben aan AllThingsD laten weten dat er op 22 oktober nieuwe iPads zullen worden gepresenteerd. Let op: er zal hier absoluut niets over de iPhone 6 bekend worden gemaakt: daarvoor zullen we tot volgend jaar moeten wachten.

Krijgen nieuwe iPads nieuw design?

Wat we mogelijk wel gaan zien, is  een iPad Mini met retina-scherm en een qua design én hardware volledig herziene iPad 5. De iPad is sinds de iPad 2 qua vorm vrijwel onveranderd gebleven, en het is goed mogelijk dat Apple het uiterlijk van de populaire tablet op de schop gaat gooien.

Integratie van een vingerafdrukscanner behoort eveneens tot de mogelijkheden. Daarnaast gaan er geruchten dat de nieuwe iPads in meerdere kleuren beschikbaar zullen worden gesteld. Net als de iPhone 5s zou de tablet verkrijgbaar zijn in wit, goud en grijs.

Niets is echter nog zeker, behalve naar alle waarschijnlijkheid de datum: 22 oktober. Schrijf maar in je agenda!

Categorieën: Apple, Devices, Geruchten
Device: iPad Air

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPad Air
iPad Air
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's