Nieuwe iPad vanaf vandaag te koop
Redactie

De nieuwe iPad  is vanaf vandaag te koop. Je kunt naar de Apple Store toe gaan om de nieuwe iPad te kopen. Maar je kunt de nieuwe iPad ook bestellen bij T-Mobile in het zwart of wit. Opvallend is dat de tablet niet de naam iPad 3 heeft gekregen, maar als ‘nieuwe iPad’ wordt verkocht.

Revolutionair scherm

De grootste vernieuwing van de Apple tablet is het Retinascherm met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Deze resolutie is vier keer zo hoog in vergelijking met de iPad 2. En dat zorgt voor een extra scherp beeld. Teksten zijn dus prettiger te lezen. Als je inzoomt op een foto zie je amper meer, dat er nog pixels zijn. Voor foto’s van mindere kwaliteit geldt, dat het verschil minder duidelijk aanwezig is. Naast een nieuw scherm beschikt de tablet ook over een vernieuwde camera en processor.

Direct online bestellen

Als je de nieuwe iPad meteen online wilt bestellen bij T-Mobile, dan heb je de keuze uit verschillende internetbundels. Zo kun jezelf bepalen wanneer en waar je met je tablet online wilt gaan. Daarnaast kun je de keuze maken tussen een iPad 16 GB, 32 GB of 64 GB. Kijk hier voor de prijzen van de nieuwe iPad bij T-Mobile.

De nieuwe iPad wordt al afgeschilderd als een tablet met een kleine update in vergelijking met de vorige iPad. Maar wie nog geen tablet heeft of nog over een oudere versie beschikt, zal zeker een goede aankoop doen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.