Prachtige renders tonen ‘iPad Pro’ naast bestaande iPads

Gijs Ettes
26 januari 2015, 16:36
1 min leestijd
Prachtige renders tonen ‘iPad Pro’ naast bestaande iPads

De professionele ‘plaatjesmaker’ Martin Hajek heeft een aantal concepten gemaakt die een indruk geven van hoe de aankomende nieuwe iPad er mogelijk uit gaat zien. De iPad renders tonen de iPad Pro naast de bestaande tablets van Apple.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de nieuwe iPad renders

De plaatjes geven een goede indruk van het verschil in grootte tussen de iPad Mini (7,9 inch), iPad Air 2 (9,7 inch) en de vermeende nieuwe iPad Pro, die mogelijk een 12 of 12,9 inch-scherm krijgt. Volgens de laatste berichten kunnen we de nieuwe Apple-tablet in het tweede kwartaal van dit jaar verwachten.

Daarnaast is op de iPad renders een stylus te zien die mogelijk tegelijk met de iPad Pro wordt gelanceerd. Het pennetje moet de gebruikerservaring van de iPad verbeteren en is niet per se bedoeld als unieke feature om de verkoop van de tablet te stimuleren. Wel moet de stylus ontwikkelaars aansporen om meer productiviteits-apps te maken die de voordelen van het pennetje benutten.

ipad pro stylus ipad renders

Volgens de relatief betrouwbare marktanalist Ming-chi Kuo van KGI Securities wordt de eerste versie van het pennetje overigens simpel en voorzien van een Lightning-connector om hem op te laden. Toekomstige modellen beschikken mogelijk over een gyroscoop voor handschriftherkenning en de optie om draadloos op te laden.

Meer fraaie iPad renders zijn op deze pagina te bekijken.

Het laatste iPad-nieuws

Bron: Martin Hajek
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Air 2
Apple iPad Air 2

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu