De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

‘Grotere nieuwe iMac komt pas in 2022 op de markt’

Bram Lettenmeijer
27 juli 2021, 10:11
2 min leestijd
‘Grotere nieuwe iMac komt pas in 2022 op de markt’

Apple zou een nieuwe, grotere iMac op de planning hebben staan voor eind 2021. Dat lijkt nu minder waarschijnlijk. Een bekende insider beweert namelijk dat Apple de krachtigere iMac pas in 2022 gereed heeft.

Lees verder na de advertentie.

Gerucht: grotere, krachtigere iMac komt later dan verwacht

Volgens een tweet van dylandkt heeft Apple besloten om de nieuwe high-end iMac niet in 2021 op de markt te brengen. Het bedrijf wil voorkomen dat het apparaat gaat concurreren met andere producten die nog in de pijplijn zitten. Dit is slecht nieuws voor gebruikers die al lang wachten op een nieuwe Pro-iMac.

Zie je niets? Tik hier om de tweet te bekijken.

Apple heeft naast de nieuwe iMac volgens geruchten ook nog verschillende MacBooks, een nieuwe iPhone, een Apple Watch en een iPad mini in de maak. Teveel lanceringen zorgen voor minder aandacht per product. Het is dan ook niet gek dat Apple haar aankondigingen zoveel mogelijk probeert te verspreiden.

Anonieme lekker dylandkt had het in het verleden regelmatig bij het juiste eind. Toch is het goed om dit gerucht met een korreltje zout te nemen. Tot nu toe wezen alle andere geruchten namelijk op een iMac-release in 2021.

Nog iets langer geduld voor Apple Silicon in grotere iMac

De grotere iMac gaat naar verwachting het huidige 27 inch-model (met Intel-chip) vervangen. Met de nieuwe iMac stapt Apple over op Apple Silicon. Dit wordt waarschijnlijk een nieuwe versie van de krachtige M1-chip, die we kennen uit 24 inch-iMac. Deze nieuwe chip verwachten we nog wel later dit jaar in de nieuwe MacBook Pro te zien.

Lees verder: MacBook Pro 2021: 8 verwachtingen voor de nieuwe Pro-laptop

iMac 2021

Eerdere geruchten suggereerden dat we de grotere iMac misschien binnenkort zouden zien, maar nu lijkt het erop dat potentiële kopers nog een paar maanden op hun pinpas moeten blijven zitten.

Wanneer we meer weten over de nieuwe iMac, lees je het natuurlijk als eerst op iPhoned. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis app om niets te missen!

Het laatste Apple-nieuws:

Via: iMore
Bron: Dylandkt
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iMac
Apple iMac

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen