Gerucht: Apple introduceert woensdag nieuwe iMac en Macbook Pro

Gijs Ettes
18 mei 2015, 15:19
1 min leestijd
Gerucht: Apple introduceert woensdag nieuwe iMac en Macbook Pro

Aankomende woensdag (20 mei) onthult Apple nieuwe versies van de 15-inch Macbook Pro en 27-inch iMac. Dat meldt althans MacG.co op basis van bronnen die het eerder ook bij het juiste eind hadden.

Lees verder na de advertentie.

‘Nieuwe iMac en MacBook Pro komen woensdag’

Als je overweegt om een nieuwe iMac of MacBook Pro aan te schaffen, dan verdient het de voorkeur om nog even te wachten. Beide modellen krijgen mogelijk deze week nog een update, en zullen dan wellicht van een verbeterde processor en grafische kaart worden voorzien. In het geval van de 15-inch MacBook Pro wordt naar verluidt ook de touchpad verbeterd met Force Touch, zodat deze harde drukken van zachte tikjes kan onderscheiden.

nieuwe imac

De nieuwe iMac zal wederom beschikken over een 27 inch-scherm met een normale (niet-Retina) resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Op welke fronten de iMac nog meer wordt verbeterd, is niet duidelijk.

Op dit moment heeft de 27 inch-iMac een levertijd van één werkdag, terwijl de best uitgeruste versie van de MacBook Pro 15-inch pas over twee tot drie weken verzendklaar is. Deze langere levertijden zijn een indicatie dat er nieuwe versies van de computers in aantocht zijn.

Het laatste nieuws over Apple

Bron: MacG
Categorie: Devices
Spotlight: Apple
Devices: iMac, MacBook Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iMac
iMac
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's