Nieuwe hoofdredacteur en koers iPhoned.nl in 2013
Redactie

iPhoned.nl heeft vanaf vandaag een nieuwe hoofdredacteur, namelijk Daniël Verlaan. Met de komst van Daniel heeft iPhoned.nl een ervaren journalist en sprankelende persoonlijkheid aan zich verbonden.

Deze aanstelling past binnen de strategie van iPhoned.nl waarbij het beter inspelen op de wensen en behoeften van onze community centraal staat.

daniel-verlaan-iphoned

Daniël Verlaan, nieuwe hoofdredacteur van iPhoned.nl

Daniël Verlaan is een journalist met een grote passie voor smartphone’s en de technologische ontwikkelingen hieromheen. Hij schrijft onder andere voor Bright, Gamer.nl en Android Planet.

We zijn erg blij hem te kunnen verwelkomen als hoofdredacteur van iPhoned.nl – de komende tijd kunnen jullie zijn berichten dagelijks lezen.

Nieuwe website medio juni

De aanstelling van Daniël past in de nieuwe koers van iPhoned.nl waarbij we dit jaar diverse verbeteringen zullen doorvoeren.

Begin van dit jaar hebben we als eerste aanzet een eigen iPhone accessoires webshop geopend, momenteel werken we aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe en verbeterde versie van iPhoned.nl. Het social media kanaal van iPhoned.nl wordt verbeterd en de tweewekelijkse nieuwsbrief met sprankelende nieuwtjes, tips en aanbiedingen gaat binnenkort de deur uit. Zorg dat je hiervoor ingeschreven bent!

We verwachten medio juni de geheel vernieuwde versie van iPhoned.nl te lanceren. Alle input en ideeën hiervoor zijn welkom.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.