Nieuwe foto’s van iPhone met groter scherm verschenen
Redactie

Een Chinese website heeft nieuwe foto’s van de iPhone met een groter scherm gepubliceerd. Het betreft hier foto’s van een volledige iPhone met een achterkant, waar eerder al van onderdelen foto’s gepubliceerd zijn.

iPhone met één kleur

Uit de foto’s van de nieuwe iPhone blijkt dat er gebruik wordt gemaakt van één kleur. Eerder werden er nog foto’s van een achterkant met meer kleuren gepubliceerd. Het middenstuk schijnt uit een ander materiaal bestaan dan de randen, maar hebben wel allebei een zwarte kleur. Het langere scherm is opvallend net als de alternatieve dock connector. Dat zijn twee eigenschappen, die eerder in geruchten al genoemd zijn. Uit de informatie op de Chinese website blijkt, dat er geen gebruik is gemaakt van Fotoshop bij het maken van de foto’s. Wel wordt er gemeld, dat Apple de nieuwe iPhone nog niet bevestigd heeft.

Echtheid

Er verschijnen wel vaker foto’s van de iPhone in China, die niet altijd waarheidsgetrouw zijn, maar de geruchten blijken juist wel vaak op waarheid te stoelen. De iPhone wordt in China geproduceerd, dus het zou zo maar kunnen, dat het uitlekken van de nieuwe versie in dat land plaatsvindt.

Of de foto’s nu echt zijn  of niet, het is altijd wel interessant om te zien, hoe de nieuwste versie er uit zou kunnen komen te zien.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.