Nieuwe foto’s iPhone 5S opgedoken
Roel van Hout

Er zijn nieuwe foto’s van de aankomende iPhone opgedoken. Op de afbeeldingen zijn zowel het scherm van de vermeende iPhone 5S als dat van de iPhone 5 naast elkaar te zien.

De foto’s zijn ongebruikelijk scherp. Dergelijke foto’s worden meestal in het geniep genomen en zijn daardoor meestal van slechte kwaliteit. Het is vooralsnog niet duidelijk of het om een eindproduct, prototype of slechts een vervalsing gaat. Uit de fotoinformatie blijkt dat de afbeeldingen met een externe flitser – en dus in alle rust – zijn genomen.

Foto's iPhone 5S

Foto’s iPhone 5S tonen geen uiterlijke verandering

Stel dat het om de werkelijke iPhone 5S gaat, dan lijkt de voorspelling van veel analisten uit te komen: uiterlijk gaat de iPhone 5S, in ieder geval aan de voorkant, niet van zijn voorganger verschillen. De twee schermen zijn geheel identiek.

De verbeteringen gaan zoals verwacht dan vooral aan de binnenkant te vinden zijn, zoals ook op de afbeeldingen te zien is: de kabel die het scherm van energie en beeld voorziet, en de aanrakingen van de gebruiker doorgeeft aan de telefoon, heeft een andere vorm.

De iPhone 5S wordt door veel analisten in september verwacht. Meer geruchten over Apple’s aankomende toestel weten? Lees dan vooral ons iPhone 5S geruchtenoverzicht!

Via: AppleInsider

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.