Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Nieuwe Apple EarPods komen eraan (maar niet voor iedereen)

Piet-Jan Lentjes
28 april 2023, 9:21
2 min leestijd
Nieuwe Apple EarPods komen eraan (maar niet voor iedereen)

De EarPods waren de oortjes die je vroeger standaard bij je iPhone kreeg. Maar Apple werkt nu aan een nieuwe versie van de EarPods. Krijg je die dan bij de iPhone 15?

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe EarPods komen eraan

De EarPods waren de voorlopers van de huidige AirPods. De oudere oordopjes hadden nog een kabel die je via een headphone-jack kon verbinden met je iPhone. Toen de koptelefoonaansluiting bij de iPhone 7 verdween leverde Apple een extra kabeltje mee. Hiermee kon je de Earpods dan via de lightingpoort aansluiten op je iPhone.

EarPods

Inmiddels werkt Apple aan een nieuwe versie van de EarPods. Volgens een tweet van ShrimpApplePro krijgen de nieuwe EarPods een usb-c aansluiting. Dit wijst er dus op dat ook de iPhone 15 een usb-c aansluiting gaat krijgen.

Toch gaat Apple waarschijnlijk niet iedereen een setje nieuwe EarPods geven bij de iPhone 15. Al sinds de iPhone 12 geeft Apple geen gratis oordopjes meer bij hun smartphone. Er is echter een uitzondering.

In Frankrijk is Apple volgens de wet verplicht om oordopjes mee te leveren met de iPhone. Daarom krijgt de iPhone 15 in Frankrijk waarschijnlijk wél de EarPods meegeleverd.

iPhone 15 pro max camera

Volgens Ming-Chi Kuo zijn de EarPods en de iPhone 15 niet de enige Apple-apparaten die overstappen naar usb-c. Het oplaaddoosje van de AirPods, de MagSafe Battery Pack, de Magic Mouse en meer krijgen volgens de betrouwbare Apple-kenner ook de nieuwe aansluiting.

AirPods Kopen

Wil je helemaal geen EarPods (met draadje), maar ben je op zoek naar draadloze oordopjes voor je iPhone? Of ben je toe aan een upgrade? Dan moet je eerst beslissen welke AirPods je wilt kopen. De AirPods Pro en Pro 2 hebben noise-cancelling (ruisonderdrukking). De AirPods 1, AirPods 2 en AirPods 3 hebben dat niet.

Zoek je dus oordopjes met noise-cancelling? Dan raden we je de AirPods Pro 2 aan. Wil je Apple-oordopjes voor een lagere prijs? Kies dan voor de AirPods 3.

Apple AirPods 3 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 186,95

Bekijk beste prijs

Apple AirPods Pro 2 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 235,90

Bekijk beste prijs

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron afbeelding: Simerpreet Singh
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods 3
Apple AirPods 3

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu