Nieuwe details gelekt over iPhone 5
Redactie

Vandaag zijn er weer nieuwe geruchten over de iPhone 5 gelekt. Zo zal de nieuwste smartphone van Apple slechts een dikte krijgen van 7,6 millimeter. Ook zal de nieuwe iPhone 5 aan de onderkant een nieuwe poort krijgen. De verwachtingen zijn dat deze smartphone de Galaxy  S III van Samsung zal doen verbleken.

Nieuw ontwerp

De website Mobilefun heeft gesteld het nieuwe ontwerp van de iPhone 5 in handen te hebben gekregen. De tekeningen zijn weliswaar niet door een officiële bron geverifieerd, maar een fabrikant heeft gemeld, dat het ontwerp in elk geval lijkt te kloppen. Als de informatie klopt, zal het model 7,6 millimeter dik worden en een lengte van 123,8 millimeter. De iPhone 4S heeft een lengte van 115,2 millimeter. Overigens blijft de breedte gelijk met 58,6 millimeter.

Nieuwe poort

De poort aan de onderkant van de iPhone 5 zal kleiner worden dan de huidige modellen. Het hoofd van de Applefabrikant Foxconn heeft laten weten, dat Samsung Galaxy S III slechts in de schaduw zal staan van de iPhone 5. Terry Gou noemde daarbij geen details, maar de kans is natuurlijk groot, dat deze man het ontwerp al gezien heeft.

De verwachting is dat de iPhone 5 in het najaar gelanceerd zal worden, want dan vindt ook de release van iOS6 plaats.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.