4 nieuwe advertenties die je warm maken voor de Apple Watch

Rutger Otto
17 juli 2015, 8:57
2 min leestijd
4 nieuwe advertenties die je warm maken voor de Apple Watch

Apple heeft vier nieuwe Apple Watch-video’s online gezet om mensen warm te maken er één te gaan kopen. Bekijk ze in dit artikel allemaal.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Apple Watch video’s

De Apple Watch is vanaf nu weer in drie extra landen (Nederland, Zweden en Thailand) te koop. Daarmee komt het totaal op 19 landen waar de wearable nu verkrijgbaar is. Om de verkopen nog eens een extra boost te geven, publiceerde Apple een reeks nieuwe commercials op zijn YouTube-kanaal. De video’s tonen onder meer hoe de Apple Watch in het dagelijks leven gebruikt kan worden.

https://youtu.be/Of0UWpK5bEo

De eerste advertentie, genaamd Beijing, draait om twee vrouwen die op vakantie gaan naar China. De Apple Watch wordt in het filmpje gebruikt om bijvoorbeeld de wisselkoers te checken en locaties te delen. Als één van de vrouwen tijdens het stappen in een vervelend gesprek met een man verzeild raakt, krabbelt ze snel ‘SOS’ naar haar vriendin om haar te komen redden.

https://youtu.be/ZEd6aKdeC8g

Ook in Berlin gaan twee vrouwen op stap, dit maal naar Berlijn. Handige functies van de Apple Watch die hier getoond worden: berichten ontvangen, Siri gebruiken om plekken te ontdekken en een liedje meezingen door de songtekst op het scherm te projecteren.

https://youtu.be/yovbI8DOMpk

Goals gaat over gezondheid en doelen stellen om fit te blijven of worden. In de video zie je mensen die ‘verslagen’ worden in hun sporten, maar de Apple Watch gebruiken om topfit te geraken.

https://youtu.be/1qYMJjTxJnM

Een Apple Watch komt zelfs van pas als je vrouw moet bevallen, toont Closer. Kun je meteen met een snelle krabbel aan je moeder laten weten of het een jongen of meisje is geworden. Handig is ook de belfunctie van het apparaat als je de jonge spruit met twee handen vast hebt. Je kunt er zelfs kleine spelletjes mee spelen.

Apple Watch kopen

Vanaf vrijdag is een Apple Watch kopen in Nederland mogelijk. Het goedkoopste model is de Apple Watch Sport van 38mm, die kost 420 euro. Voor het goedkoopste stalen model ben je 670 euro kwijt.

Lees meer over de Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen