Zo gaan de nieuwe in-ear AirPods 3 er mogelijk uitzien

Dilara Isik
4 oktober 2019, 19:22
2 min leestijd
Zo gaan de nieuwe in-ear AirPods 3 er mogelijk uitzien

Naar aanleiding van de uitgelekte in-ear AirPods eerder deze week, heeft grafisch ontwerper Michael Rieplhuber een concept gemaakt van de nieuwe AirPods.

Lees verder na de advertentie.

In de nieuwste iOS 13-bèta werd een icoontje gevonden van de derde generatie AirPods. Hierdoor werd meteen veel gespeculeerd over hoe de oordopjes eruit komen te zien. Er kon in ieder geval al door worden afgeleid dat deze AirPods ruisonderdrukking zullen hebben.

Concept van nieuwe AirPods

In de afbeelding van Rieplhuber lijken de AirPods wat kleiner dan we gewend zijn. Ook denkt Rieplhuber dat er rubberen gedeeltes op zitten, zoals je wel vaker ziet bij in-ear oortelefoons van andere merken. Het zou goed kunnen dat deze rubberen gedeeltes ook verwisselbaar zijn met grotere en kleinere maten.

Als dit rubberen gedeelte er inderdaad op zit, zal het geluid een stuk beter worden. Geluiden uit de omgeving worden daardoor namelijk beter gedempt en dat is handig als jij je bijvoorbeeld in een luidruchtige ruimte bevindt.

Binnenkort de onthulling

De AirPods 3 moeten de tweede generatie van begin dit jaar opvolgen. Waar de stap van AirPods 1 naar AirPods 2 klein was, zal de derde generatie wel veel nieuwe functies introduceren. Ze worden eigenlijk een soort Pro-versie van de AirPods.

Eerdere geruchten suggereren ook dat de AirPods (redelijk) waterdicht zijn. Ook krijgen de oordopjes verschillende luisterstanden. Daarnaast gaan er geruchten dat de oordopjes gezondheidssensoren zullen hebben, die onder andere je hartslag kunnen meten. De nieuwe AirPods met noise cancelling worden mogelijk later deze maand aangekondigd, als Apple een event organiseert. Dan komen we te weten welke nieuwe features de oordopjes precies bieden, wanneer ze in de winkels liggen en wat ze gaan kosten.

In ons overzicht met verwachtingen voor de AirPods 3 bespreken we uitgebreid welke functies er waarschijnlijk aan zitten te komen. En als je wil weten waarom de huidige AirPods zo goed zijn, check dan de AirPods 2 (video)review.

Het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods Pro
Apple AirPods Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen