Nieuwe aanwijzingen over de witte iPhone 4

Redactie
24 januari 2011, 17:29
1 min leestijd
Nieuwe aanwijzingen over de witte iPhone 4

Bij de lancering van de iPhone 4 toonde Apple een zwarte én een witte iPhone 4 op het scherm. Al snel werd duidelijk dat er een enorme fout was gemaakt bij de productie van de witte telefoon, en dus heeft Apple de witte iPhone nog nooit verkocht.Toch bleef Steve Jobs beloven dat het toestel ooit in de winkels zal verschijnen. Mogelijk gaat dit niet lang meer duren, want het witte toestel duikt op steeds meer plaatsen op.

Lees verder na de advertentie.

Best Buy en Vodafone Duitsland

Deze maand verscheen de witte iPhone 4 in de voorraadsystemen van Best Buy en Vodafone Duitsland. Dit zijn erg duidelijke aanwijzingen dat de iPhone binnenkort daadwerkelijk verkocht gaat worden. In het verleden zagen we op deze wijze ook al erg vroeg de introductie van de iPad aankomen via de voorraden van Best Buy.

Nieuwe aanwijzingen bij AT&T

Bij AT&T zijn vandaag nieuwe aanwijzingen gevonden voor de lancering van de witte iPhone 4. Bij het klantenprofiel van de telco konden de klanten vandaag namelijk de witte iPhone 4 toevoegen. Voorheen was dit niet mogelijk. Aangezien AT&T veel contact heeft met Apple, gaan we ervan uit dat deze toevoeging geen toeval is.

Volgens de laatste geruchten gaat eerste witte iPhone 4 eind februari over de toonbank.

Via MacRumors

Categorie: Devices
Device: iPhone 4

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen