Nieuwe 8GB iPhone 3GS en simlockvrije iPhone 4 in Frankrijk en de UK
Redactie

In Frankrijk en in Groot-Brittanië is vanochtend de pre-order gestart voor de iPhone 4. Het toestel kon je vanaf vandaag pre-orderen en is vanaf 24 juni verkrijgbaar. In Nederland is het toestel pas in juli te koop en sommige mensen kunnen niet wachten om het apparaat te hebben. Deze mensen moeten dus een andere weg gaan zoeken.

Dit kan nu via Frankrijk en de UK. Daar is de iPhone 4 ook te koop vanaf 24 juni en omdat daar meerdere providers zijn, zal hij waarschijnlijk simlock-vrij zijn. In Duitsland is de telefoon weliswaar ook te koop vanaf 24 juni, maar T-Mobile heeft daar nog het alleenrecht. In Frankrijk en de UK kan je het toestel dus los en simlock-vrij kopen. Als je op vakantie gaat naar één van deze twee landen is het zeker de moeite waard als je niet aan een iPhone abonnement vast wilt zitten.

Wat ook opvalt op bovenstaand plaatje is dat er een 8GB iPhone 3GS bij staat. Tot voor kort was de iPhone 3GS er alleen in 16- en 32GB maar nu dus ook een iPhone 3GS met minder opslagcapaciteit. Als je eerder een 8GB iPhone wou hebben, dan was je aangewezen op het oudere broertje van de iPhone 3GS: de iPhone 3G. Dit toestel is inmiddels niet meer verkrijgbaar en de productie is dus ook gestopt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.