De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Nieuw logo en bredere focus voor iPhoned

Gijs Ettes
25 maart 2015, 12:23
2 min leestijd
Nieuw logo en bredere focus voor iPhoned

Vandaag lanceren we met trots ons nieuwe logo en vertellen we je graag over de nieuwe koers die we met iPhoned inzetten. Lees je mee?

Bredere focus op Apple als ecosysteem

Waar voorheen (ons eerste bericht dateert uit juli 2007) onze aandacht vooral uitging naar de komst en mogelijkheden van de iPhone, is de focus van iPhoned het afgelopen jaar breder geworden. Enerzijds vanwege de veranderende behoeften van onze lezers en anderzijds omdat het ecosysteem van Apple zich de afgelopen tijd sterk heeft ontwikkeld. We besteden niet enkel meer aandacht aan de iPhone, maar ook aan andere Apple-apparaten (zoals de Apple Watch, iPad, Apple TV en MacBook) en aanverwante thema’s (waaronder iOS 8, CarPlay, Gezondheid en Homekit).

iphoned logo

Dagelijks schenken we vanuit onze passie en inhoudelijke expertise aandacht aan de ontwikkelingen in de wereld van Apple. Dit doen we op een eerlijke, objectieve en deskundige manier en met succes: inmiddels weten ruim 600.000 bezoekers maandelijks onze website te vinden. Met sprankelende berichtgeving en handige content willen we inspirerend en behulpzaam zijn voor onze lezers.

Nieuw logo, grote ambities

iphoned logo

Dit – gecombineerd met de bredere focus van iPhoned – vormde het uitgangspunt bij de ontwikkeling van ons nieuwe logo. We zijn met brand-identity-designer Jord Riekwel gestart met het ontwikkelen een nieuw beeldmerk, dat beter aansluit bij onze kernwaarden en ambities. Op dit moment voeren we het nieuwe logo door in al onze uitingen en kanalen en we hopen dat het ook voor jou als bezoeker herkenbaar is.

Maar ook de komende tijd zitten we niet stil. We gaan onverminderd verder met het verbeteren van de website en zullen meer aandacht besteden aan nieuws, tips, (app)reviews en het duiden en uitdiepen van trends en ontwikkelingen.

Daarnaast gaan we ons videokanaal nieuw leven inblazen en onze prijsvergelijker uitbreiden met alle Apple-producten die momenteel verkrijgbaar zijn. Zo vind je eenvoudig de beste deals van dit moment. En schrijf je je nu in voor de iPhoned nieuwsbrief, dan maak je kans op een gloednieuwe Apple Watch. Uiteraard maken ook bestaande members kans op deze toffe prijs.

Tot slot zal het redactieteam van iPhoned op korte termijn uitgebreid worden met nieuwe redacteurs, zodat we onze berichtgeving kunnen uitbreiden en verbeteren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu