Nieuw iPhone 5 concept door Kris Groen
Redactie

We zijn eerder mock-ups van de iPhone 5 tegengekomen. Designers over de hele wereld bedenken hoe de nieuwe iPhone eruit gaat zien en wat de voornaamste eigenschappen zullen zijn. Deze is gemaakt door de Australische Designer Kris Groen.

Net als veel andere Designers die een concept bedenken voor de nieuwe iPhone heeft hij gekozen voor een groter scherm van maar liefst 4 inch. Wat hieraan opvalt is dat het scherm eigenlijk alleen breder is en niet langer. Zo krijgt het een beetje een Blackberry uiterlijk. Verder kiest Kris voor een 10 Megapixel camera. Andere specificaties geeft hij er niet bij.

Waar Kris heeft het meest aandacht aan besteed aan de home button. Deze is namelijk vervangen door twee kleine touch buttons aan de zijkant van de iPhone. Het voordeel is dat je zo de iPhone met een hand kunt bedienen. De Home knop gebruik je door de twee knoppen tegelijkertijd in te drukken. Naast de vervanging voor de ene home knop kun je met de twee vervangers ook makkelijker door je apps heen scrollen.

We vinden het gebruik van de twee knoppen erg innovatief. Of het werkt is een tweede, want iedereen houdt een iPhone net iets anders vast. Misschien kijkt Apple mee met de concepten en wie weet zien we deze vorm van de home knop terugkomen in de iPhone 5.

 watch?v=zGsgsDdesmY

Via: Appadvice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.