Nieuw: fotostatief SlingShot voor je iPhone
Redactie

Op Kickstarter is er een nieuw project beschikbaar gekomen. Het gaat om een praktisch fotostatief, die je voor je iPhone kunt gebruiken. Maar het bijzondere aan het ontwerp is, dat het statief SlingShot ook voor andere smartphones geschikt zal zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Flexibel kunststof

Charles Waugh is de ontwerper van de SlingShot en zelf werkzaam als professioneel fotograaf. Uit onvrede met de bestaande statieven voor de iPhone heeft Charles nu zelf een ontwerp bedacht. Het bijzondere aan het statief is het materiaal. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van het kunststof materiaal Delrin. En dat is heel flexibel, want het zal na het buigen of draaien weer in de juiste vorm springen.

Stevige grip op je iPhone

De SlingShot heeft door de katapultvorm een stevige grip op de iPhone. Maar ook de Samsung Galaxy Note kan er op geplaatst worden. Het geraamte is van metaal, zodat er extra stevigheid geboden wordt. De ontwerper is maar liefst een jaar bezig geweest met het nadenken over de vormgeving. En nu kun je het fotostatief SlingShot bijna kopen voor 14 dollar. Maar wil je het statief bestellen, dan moet je nog wel rekening houden met de bezorgkosten. Er is 20.000 dollar nodig voor het project, waarvan al ruim 7.000 dollar binnen is gekomen. Zodra er voldoende geld is ingezameld, wordt het product echt verkocht. En als de grens van 20.000 dollar via Kickstarter niet wordt gehaald, dan hoeven de overige investeerders ook niet te betalen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.