Niet iedereen houdt van de iPhone
Redactie

Miljoenen mensen houden van de iPhone, maar er zijn nog steeds mensen die er een grote hekel aan hebben. Deze mensen kopen dan een andere ‘betere’ telefoon, of maken de iPhone overal zwart, maar het maken van spotprenten lijkt de laatste tijd het populairst om te vertellen hoe slecht de iPhone is.

Vandaag vond ik weer een spotprent op het internet. In deze afbeelding wordt de iPhone op verschillende punten, zoals MMS en Videocall, vergeleken met een steen die vroeger gevonden is.

Ik zie hier de humor wel van in, jullie ook?

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Labello

  Ik mis cut & paste.

 • StefAms

  deze afbeelding was n jaar geleden al in de Dumpert te vinden…

 • sven

  jullie komen inderdaad een jaar te laat met dit plaatje, vind het een beetje een nutteloos nieuws bericht voor op zn grote site ..

 • Jan van Kampen

  Ik had hem nog nooit gezien, en ik heb al heel wat gezien. ik schrijf namelijk al heel lang voor iPhone sites, dus ik vind het raar , na jullie reacties te hebben gelezen.

  Ik kom hierop omdat ineens 5 grote buitenlandse iPhone-sites dit plaatje ook postte. Deze hadden de afbeelding ook nog niet eerder gezien.

  Maar ja, als jullie hem al kende, sorry, maar dan heb ik dit bericht gemaakt voor iedereen die hem net als ik niet kende.

  Jan’