De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Slimme beveiligingscamera Nest Cam nu te koop in Nederland en België

Wouter Nijsen
7 juli 2015, 14:45
1 min leestijd
Slimme beveiligingscamera Nest Cam nu te koop in Nederland en België

De Nest Cam, de beveiligingscamera die enkele weken geleden werd aangekondigd, is vanaf nu te koop bij verschillende Nederlandse webshop. Het slimme apparaat kost 199 euro.

Lees verder na de advertentie.

Slimme beveiligingscamera met handige app

Nest maakt bekend dat haar nieuwe beveiligingscamera, de Nest Cam, vanaf nu beschikbaar is in Nederland en België. De Nest Cam werd een aantal weken geleden officieel aangekondigd.

Het apparaat is de eerste beveiligingscamera van Nest en schiet video’s in 1080p, waarbij een kijkhoek van 130 graden wordt gehanteerd. Beelden kunnen vervolgens worden gestreamd naar een iPhone, waardoor je je huis in de gaten houdt. Dat streamen gaat via een handige iOS-app die onlangs van een flinke update werd voorzien. Zo ging het design van de applicatie op de schop en werden nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Nest Cam 2

Een handige feature van het apparaat is de bewegingssensor, die vooral goed werkt in het donker en je op de hoogte stelt wanneer er thuis iets verdachts gebeurt. De Nest Cam kan tot 8 keer zoomen en werkt standaard met een wifi- en bluetoothverbinding.

Nest Cam kopen

Mensen die nu een Nest Cam aanschaffen worden ook voorzien van Nest Aware, een betaalde dienst die extra functionaliteiten biedt voor de beveiligingscamera. Zo heb je met Nest Aware toegang tot de videogeschiedenis en kun door 10 of 30 dagen aan videocontent bladeren. De dienst is momenteel de eerste 60 dagen gratis, daarna kun je ervoor kiezen om een abonnement van 10 euro per maand te nemen.

Als gezegd is de Nest Cam beschikbaar bij verschillende Nederlandse aanbieders, waaronder Mediamarkt (189 euro) en Coolblue (199 euro).

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu