De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPhone 6: 26 september vanaf 8 uur bij Nederlandse Apple Stores te koop

Rutger Otto
11 september 2014, 12:01
2 min leestijd
iPhone 6: 26 september vanaf 8 uur bij Nederlandse Apple Stores te koop

Het was al duidelijk dat we de iPhone 6 in Nederland op 26 september konden bestellen, maar die dag kun je ‘m ook meteen op gaan halen bij een Apple Store.

Nederlandse iPhone 6 release

iPhone 6 specificaties

Dat maakt Apple bekend op de website met de boodschap: “Kom ’m op 26 september vanaf 8 uur kopen bij de Apple Store, op basis van het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’.” Vroege vogels die met slaapzak in de rij gaan wachten hebben dus, zoals altijd, het meeste kans om een iPhone 6 te bemachtigen op de dag van release. De tekst doet eveneens vermoeden dat de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag niet heel veel exemplaren kunnen verkopen.

Mensen die van een oude iPhone overstappen naar een nieuwe, kunnen de oude inleveren voor korting, zodat ze dat bedrag meteen af kunnen trekken bij aankoop van een iPhone 6. Het is afhankelijk van het model iPhone en de staat hoeveel je voor het toestel terugkrijgt. Op de website van Apple kun je alvast een inschatting maken.

iPhone 6 bestellen

Je kunt in de winkel een los toestel kopen (vanaf 699 euro) of kiezen voor een abonnement. Wil je weten welk abonnement het beste bij je past en wat dat in combinatie met een iPhone 6 kost? Check dan alvast onze prijsvergelijker. Tele2 biedt op dit moment de scherpste prijzen, Vodafone volgt. Hieronder zie je de goedkoopste iPhone 6 abonnementen waarbij je het toestel gratis krijgt.

Tip: check onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

iPhone 6 Plus bestellen

Studentmobiel, Belsimpel en GSMWijzer bieden uiteraard ook de iPhone 6 Plus aan. Los hangt er een flink prijskaartje aan het toestel, namelijk 949 euro. Gelukkig kun je de iPhone ook voor een lagere prijs kopen. Zo is de iPhone 6 Plus te bestellen in combinatie met een aantal verschillende abonnementen. De iPhone 6 Plus in combinatie met een Tele2 abonnement is momenteel het goedkoopst.

Tip: door je nu aan te melden voor de KPN mail-alert ben je als eerste op de hoogte van de iPhone 6 Plus (verleng)aanbiedingen en prijzen!

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu