National Geographic-fotograaf roemt iPhone 5s camera

Roel van Hout
8 oktober 2013, 16:00
1 min leestijd
National Geographic-fotograaf roemt iPhone 5s camera

Van je spiegelreflexcamera overstappen naar die van een telefoon is niet niks. Toch wordt de iPhone 5s camera door een National Geographic-fotograaf geroemd.

Lees verder na de advertentie.

Professioneel fotograaf Jim Richardson, in dienst van National Geographic, maakte een trip naar Edinburgh, waar hij voor het eerst met de iPhone 5s-camera aan het werk ging. Hij geeft aan dat het in het begin even wennen was – daarvoor gebruikte hij een Nikon spiegelreflexcamera – maar 4 dagen en 4000(!) foto’s later was zijn enthousiasme voor de iPhone 5s-camera behoorlijk toegenomen.

Richardson noemt de iPhone 5s camera ‘zeer capabel’, de kleuren en exposure ‘verbazingwekkend goed’, de panorama-stand ‘niet minder dan verbazingwekkend’. Verder is hij blij dat de standaard camera app ook vierkante foto’s kan schieten, zodat hij niet later hoefde bij te snijden toen hij de foto’s op Instagram ging plaatsen.

Apple is trots op iPhone 5s camera

Bij Apple worden zulke berichten natuurlijk met gejuich ontvangen. Apple-bons Phil Schiller plaatste op Twitter zelfs trots een link naar de foto’s. Niet gek, aangezien Apple zoveel nadruk heeft gelegd op de verbeterde iPhone 5s camera. Tijdens de presentatie van de nieuwe telefoon noemde Schiller de camera zelfs één van de drie belangrijkste aanpassingen ten opzichte van de iPhone 5. Zie hieronder de tweet van Schiller:

Lees alles over de camera op onze iPhone 5s pagina!

Categorie: Apps
Thema: Instagram
Device: iPhone 5S

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5S
Apple iPhone 5S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen