‘Naast nieuwe iPhone ook nieuwe iPods’

Redactie
12 september 2012, 8:26
1 min leestijd
‘Naast nieuwe iPhone ook nieuwe iPods’

‘Er worden vanavond naast een gloednieuwe iPhone ook nieuwe iPods geïntroduceerd, zo weet 9to5mac te melden. De website heeft gehoord dat er een compleet nieuwe line-up qua iPods komt, de iPod classic daargelaten. De iPod touch zou volledig opnieuw ontworpen worden. Het huidige design dateert alweer uit 2010 en daarvoor werden er maar minimale aanpassingen gedaan. De touch zou net als de nieuwe iPhone een groter scherm krijgen. Andere redenen voor een nieuwe iPod touch kunnen de kleinere dockconnector en het leveren met iOS 6 zijn.

De geruchten over de modellen van de iPod touch zijn veel interessanter. Zo zou de nieuwe iPod een opslagcapaciteit hebben van 32- en 64GB welke respectievelijk $299 en $399 kosten. Het interessante hiervan is dat 9to5mac verteld is dat deze twee modellen in verschillende uitvoeringen komen. Dit kan betekenen dat de iPod touch voor het eerst in meerdere kleuren geleverd wordt.

De iPod nano zou net als de iPod touch een redesign krijgen. Dit is vermoedelijk zo aangezien de iPod nano een compleet nieuwe codenaam heeft gekregen. Toen er vorig jaar alleen aan de binnenkant dingen veranderden werd er alleen een ‘A’ aangeplakt. De nano zou in acht kleuren – in plaats van de huidige vijf – komen en kost $149 voor 16GB.

Als laatste hebben we de iPod shuffle; de kleinste en goedkoopste iPod. Deze zou geen grote aanpassingen krijgen, maar komt vanaf nu in acht kleuren en zal $49 kosten.

Lees verder na de advertentie.

Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPod Touch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

iPod Touch
iPod Touch
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's