Naam van nieuwe iPhone blijft speculeren
Redactie

We weten al bijna zeker dat de volgende iPhone hetzelfde uiterlijk zal gaan krijgen als de huidige iPhone 3G, ook lekken de specificaties van de volgende generatie iPhone, de derde wel te verstaan, langzaam uit. Het enige waar we nog vrij weinig over horen is de naam van de nieuwe iPhone.

.

Gaat het de iPhone HD, de iPhone 3,5, of de iPhone pro worden? Voor elke naam zijn wel argumenten te bedenken.  The iPhone Blog heeft een aantal namen onder elkaar gezet en hier de bijbehorende argumenten gegeven. Lees het artikel en beantwoord dan hier de vraag: Hoe denk jij dat de nieuwe iPhone gaat heten.

 • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • ro

  Artikel?

 • Stefan

  Ik denk dat de naam gewoon ‘iPhone 3G’ blijft.
  @ro: De link van het artikel is http://www.theiphoneblog.com/2009/05/25/generation-iphone-21-called/.

 • Catherina

  Dat denk ik ook. Kijk maar naar de ipod nano en classic of shuffle.

 • appeltje

  De nieuwe naam word apple kennende gewoon weer ‘iPhone’ lijkt mij. Zelfs zonder ‘3G’ er achter aangezien dat niets nieuws meer is. Als je kijkt naar apple productlijnen moet dat het meest logische zijn in hun geval. Eindelijk een bedrijf dat niet bij elk nieuw model van een product zo nodig allemaal lettertjes kwijt moet achter de naam van het type terwijl die letters vaak niets toevoegen. Tenzij er iets bijzonders aan te duiden valt. Dus laten we hopen dat het gewoon weer iPhone word.. De enige reden om dat niet te doen is als er meerdere modellen komen OF als er weer iets bijzonders aan te duiden valt zoals toen der tijd 3G.