MyWi OnDemand

Redactie
3 februari 2011, 13:17
1 min leestijd
MyWi OnDemand

MyWi is een tweak waarmee je van je iPhone een WiFi-hotspot kan maken. De tweak is al enige tijd erg populair door de gebruiksvriendelijkheid van de software. De ontwikkelaars hebben nu een nieuwe functie aangekondigd: MyWi OnDemand. Met deze nieuwe functie kan je je iPad permanent koppelen aan je iPhone met mobiel internet.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment kan je je iPad door middel van de hotspot van MyWi voorzien van mobiel internet. Het nadeel van deze manier van delen is dat je iPhone constant een internet-signaal doorstuurt. De nieuwe functie ‘OnDemand’ zorgt ervoor dat de iPhone dit alleen doet als de iPad hierom vraagt. Via bluetooth activeert de iPad MyWi op de iPhone, zodat  je bijna direct kan internetten op de tablet.

iPad koppelen

Om ‘MyWi OnDemand’ te gebruiken, zal je MyWi moeten installeren op de iPhone én de iPad. Vervolgens kan je de twee apparaten koppelen via de applicatie. OnDemand zal actief worden wanneer de iPad geen verbinding meer heeft met een Wifi-signaal. Als er een tijdje geen beroep wordt gedaan op het internet van de iPhone, zal de verbinding weer afgesloten worden.

Voor de nieuwe functie moet Bluetooth op beide apparaten aan blijven staan. Dit kan een negatieve invloed hebben op de batterijduur van de toestellen.

MyWi is voor $20 te downloaden uit de Cydia Store.

Categorieën: Devices, Providers

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen