My T-Mobile Facebook app gelanceerd
Redactie

T-Mobile heeft als eerste My T-Mobile Facebook app gelanceerd. Dat biedt nog meer gemak voor de mobiele bellers binnen Facebook. Je kunt met deze app altijd en overal inzicht krijgen in je facturen, dataverbruik en abonnement.

Eerste mobiele aanbieder

T-Mobile heeft de primeur in Nederland voor deze dienst, waarmee een service applicatie geïntegreerd is met Facebook. T-Mobile ziet graag dat de klanten makkelijk toegang krijgen tot informatie over onder meer het belgedrag, facturen en datagebruik. Met de app wordt deze informatie voor elke klant inzichtelijk. Overigens heeft T-Mobile eerder dit jaar ook al de My T-Mobile app voor de iPhone gelanceerd. Er hebben van deze app inmiddels meer dan een half miljoen downloads plaatsgevonden.

Facebook applicatie

De My T-Mobile Facebook applicatie is door een groep leden van het forum van T-Mobile onderworpen aan een test. Het is ook de bedoeling, dat de app nog verder ontwikkeld zal worden in samenwerking met de gebruikers. De app is overigens ‘live’ beschikbaar via de website van T-Mobile.

Wil jij ook je persoonlijke gegevens inzien van T-Mobile, dan kun je vandaag nog de My T-Mobile Facebook applicatie activeren. Daarvoor heb je overigens wel een Facebook account en een My T-Mobile account nodig.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Kleine correctie:
    Het betreft hier geen iPhone app. Het gaat hier om een Facebook applicatie. Mobiel gebruik is derhalve niet mogelijk met deze app omdat Facebook het gebruik van Facebook applicaties niet ondersteunt in hun app.
    Deze Facebook applicatie kan worden gebruikt als je thuis achter je PC zit.

    Voor mobiel gebruik hebben we een My T-Mobile app voor Android, iOS en BlackBerry en later dit jaar ook een mobiele webvariant.

  • Ingeborg

    Bedankt voor de oplettendheid. De tekst is inmiddels aangepast.