Geld over? Dan is deze glazen iPhone-versterker wat voor jou!
Gijs Ettes

De My iPhone Amp is de nieuwste creatie van de Amerikaanse kunstenaar Aric Snee. Deze glazen houder doet dienst als iPhone-versterker en ziet er bovendien bijzonder fraai uit. Het prijskaartje is met 325 dollar wel aan de forse kant.

My Phone AmpDe iPhone-versterker is gemaakt uit één stuk glas en hoeft niet aan het stopcontact worden gehangen. Je plaatst je toestel in het accessoire, waarna het geluid van de ingebouwde iPhone-speaker wordt versterkt. Hoe hij precies klinkt weten we (nog) niet, maar de My iPhone Amp zul je toch voornamelijk aanschaffen vanwege het bijzondere design.

Elke versterker wordt namelijk met de hand vervaardigd door Snee. Als je de iPhone in de My iPhone Amp plaatst, zijn de homeknop en volumetoetsen overigens nog steeds te bedienen, zodat je gemakkelijk door de muziek-app kunt navigeren en het volume kunt aanpassen.

Iets goedkoper: iPhone oordopjes

apple oordopjesOnlangs hebben we de beste iPhone oordopjes van dit moment uitgelicht. Over de dopjes die standaard met het toestel worden meegeleverd, is niet elke gebruiker namelijk te spreken. De iPhone oordopjes die wij bespreken, zijn goede alternatieven die in de meeste gevallen maar een paar tientjes kosten. Met de oortelefoons kun je de geluidskwaliteit van de iPhone echter flink verbeteren en sporten zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze uit je oren vallen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.