Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

MTV Cribs komt terug… op Snapchat

Rutger Otto
22 april 2016, 19:39
2 min leestijd
MTV Cribs komt terug… op Snapchat

Binnen loeren bij grote artiesten? Vroeger kon dat in Cribs op MTV. Dat programma zou zich opmaken voor een comeback. Niet op televisie, maar op Snapchat.

Lees verder na de advertentie.

MTV Cribs op Snapchat

Het was één van de hitprogramma’s van MTV, begin jaren 2000: MTV Cribs. In de show namen grote artiesten de kijker mee door een rondleiding van hun vaak nogal riante woning. Waar slapen de beroemdheden, welke auto’s staan er in de garage en waarmee is de koelkast gevuld? Het waren vragen die in de serie werden beantwoord door onder meer Mariah Carey, Robbie Williams en 50 Cent.

MTV is bij tientallen artiesten geweest om hun huizen te filmen. Binnenkort doet de zender het weer, maar niet langer op tv. Cribs verhuist naar Snapchat. Dat meldt Variety. In de app komt de serie terug als programma dat speciaal voor Snapchat is gemaakt, waarschijnlijk dus in de vorm van korte filmpjes.

Kort en door de artiest gefilmd

In de nieuwe versie nemen artiesten, atleten en andere beroemdheden Snapchat-gebruikers mee door hun huizen door zelf de camera te gebruiken. Daarmee moet het intiemer worden dan ooit. Het programma zal elke week in juni te zien zijn met onder meer de artiesten Mac Miller, Austin Mahone en Travis Mills.

MTV heeft sinds februari van dit jaar een eigen kanaal op Snapchat Discover. Discover vind je als je op Snapchat een paar keer naar links veegt. Op het kanaal van MTV vind je elke dag nieuwe content, waaronder artikelen en video’s. Zo kun je interviews met beroemdheden kijken en zie je hoogtepunten uit MTV-programma’s.

Snapchat downloaden

De Discover-verhalen van Snapchat zijn niet gebaseerd op locatie, dus we gaan er vanuit dat je de nieuwe Cribs ‘afleveringen’ ook in Nederland en België kunt bekijken. Snapchat is gratis te downloaden voor iOS, druk hieronder op de knop om de app direct binnen te halen.

Snapchat

Snap, Inc.

Gratis via App Store

Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Snapchat
Bron: Variety
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu