Morgen WWDC: geruchten op een rijtje

Redactie
7 juni 2009, 22:03
1 min leestijd
Morgen WWDC: geruchten op een rijtje

Morgen is het dan eindelijk zo ver, het WWDC begint!
Het WWDC is de World Wide Developers Conference van Apple. Er worden dan voor Developers workshops gehouden en nieuwe producten gepresenteerd.
Het is zeker dat OS 3.0 wordt geïntroduceerd en waarschijnlijk ook Snow Leopard (een besturingssysteem voor Apple computers).
Er gaan diverse geruchten over een nieuwe iPhone met vele functies. Om een beeld te schetsen vind je hieronder een korte samenvatting van de geruchten.

Lanceringsdatum

Doordat een Duitse T-Mobile een zomerstop aankondigde, begonnen men serieus te denken over een nieuwe iPhone op korte termijn. Dat komt mede doordat T-Mobile de nieuwe iPhone als reden opgaf!
In een MediaMarkt van Duitsland werd er al geadverteerd met een nieuwe iPhone die op 15 Juni wordt verwacht.

32 GB in de nieuwe iPhone?

Lees verder na de advertentie.

Het begon allemaal een beetje toen op het net “bewijzen” verschenen van een 32 GB iPhone. Vodafone en (een buitenlandse) T-Mobile lieten wat informatie lekken over de nieuwe iPhone.
Ook een bestaande site waar je korting kon krijgen op je BlackBerry als je een andere telefoon inlevert had alvast een iPhone 32 GB als optie gegeven.

Uiterlijk

Er gaan geruchten rond dat de nieuwe iPhone een OLED display gaat krijgen. China Ontrade, bevestigt het tegendeel. Bij China Ontrade kan je iPhone onderdelen rechtstreeks uit de fabriek krijgen. Zij waren trots te melden dat de iPhone een LCD display zou krijgen!
Een persoon heeft in OS 3.0 een afbeelding van de nieuwe iPhone ontdekt en daarvan is af te leiden dat het uiterlijk niet veel gaat veranderen.

Spotlight: WWDC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's