Deze Mophie-case laadt je iPhone 6(S) draadloos op

Lars Paijmans
1 juni 2016, 13:05
1 min leestijd
Deze Mophie-case laadt je iPhone 6(S) draadloos op

Je iPhone draadloos opladen behoort nog steeds tot een van de functies waar talloze fans op zitten te wachten, maar die Apple nog niet toegevoegd heeft. Accessoire-maker Mophie komt deze doelgroep tegemoet met een nieuwe case die je iPhone zonder snoer van stroom voorziet.

Lees verder na de advertentie.

Mophie Juice Pack Wireless

De Mophie Juice Pack Wireless is een case voor de iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6 Plus en iPhone 6S Plus die nauw samenwerkt met een aantal verschillende oplaadstations. Hier kun je de iPhone (in het hoesje) op vastklikken, zodat hij automatisch begint met opladen.

In de case wordt bovendien ook nog wat extra stroom opgeslagen, waarmee je onderweg het toestel tot ongeveer 50 procent extra van stroom kunt voorzien. Ook introduceert Mophie een speciale standaard voor op je bureau.

Ook hier kun je de Mophie Juice Pack Wireless op vastklikken, en door de standaard in hoogte te verstellen staat je iPhone hierdoor altijd in het zicht. Een speciale Vent Mount komt goed in de auto van pas, zoals je in de bovenstaande trailer kunt zien. De case en de standaard zijn overigens niet goedkoop.

Mophie Juice Pack Wireless nu beschikbaar

Zo kun je de Mophie Juice Pack Wireless en het oplaadstation voor 110 euro aanschaffen, maar kosten de standaard en de Vent Mount voor in de auto nog eens per stuk 65 euro extra.

Je iPhone draadloos opladen is nu dus nog behoorlijk prijzig, al hoef je daardoor nooit die Lightningkabel meer met je mee te nemen. De cases en accessoires zijn vanaf nu beschikbaar op de website van Mophie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen