De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

Aanbieding: mophie juice pack air voor iPhone X(S) nu tijdelijk met gratis draadloze lader van mophie

Advertentie
30 november 2018, 13:00
2 min leestijd
Aanbieding: mophie juice pack air voor iPhone X(S) nu tijdelijk met gratis draadloze lader van mophie

De iPhone X en XS zijn fantastische smartphones, maar vroeg of laat is de accu een keer leeg als het niet uitkomt. Op dat moment komt de mophie juice pack air goed van pas. Deze accu-hoes is nu tijdelijk extra aantrekkelijk, omdat je er een gratis draadloze lader bij krijgt!

mophie juice pack nu voor iPhone X/XS met gratis draadloze lader van mophie

Zoals de naam al doet vermoeden, is de mophie juice pack air een hoes voor de iPhone X en iPhone XS met een ingebouwde accu, die je afzonderlijk kunt opladen. Zodra je iPhone-accu leeg is kun je de case aanzetten om zo op ieder moment, waar je ook bent, je batterij weer op te laden. Zo heb je altijd iets achter de hand voor de momenten dat er geen stopcontact of lader in de buurt is. De hoes is uitgerust met het Made for iPhone-logo, wat de betrouwbaarheid en kwaliteit aangeeft.

Als je de mophie juice pack van 99,95 euro nu bestelt op iPhone-Cases.nl kun je je voordeel doen met een speciale actie. Bij iedere hoes krijg je een Charge Stream Pad Mini draadloze oplader van mophie (ter waarde van 24,95 euro) cadeau. Deze lader heeft een mooi subtiel ontwerp dat niet teveel ruimte in beslag neemt. Een speciaal antislip-matje op de bovenkant zorgt ervoor dat je iPhone goed blijft liggen. Daarmee haal je voor honderd euro alles in huis om het maximale uit je iPhone te halen.

Bestel nu de mophie juice pack met gratis mophie draadloze oplader

Het handige van deze hoes is dat deze niet in de weg zit als je de iPhone draadloos wilt opladen. De hoes heeft (net als de iPhone zelf) een ingebouwde Qi-lader, zodat je zowel de iPhone als de hoes kunt opladen door hem op een draadloze lader te leggen. Met de zogenaamde ‘Priority+ Charge & Sync’-techniek wordt altijd eerst de accu van je iPhone opgeladen, en pas daarna de mophie juice pack.

Op de achterkant van de case geven vier led-lampjes de capaciteit van de accu aan, met daarnaast een knop om de oplader te activeren. Met speciale interne bumpers zorgt de hoes er bovendien voor dat je iPhone X of XS goed wordt beschermd tegen schade van buitenaf.

Naast ondersteuning voor draadloos laden kun je de hoes ook afzonderlijk bijvullen met de micro-usb-poort. In totaal zorgt de hoes voor 30 uur aan extra gesprekstijd, 17 uur internetgebruik, 19 uur video bekijken of 86 uur audio beluisteren. Lang genoeg om je weg naar een oplader te vinden dus!

Profiteer nu: gratis draadloze oplader bij de mophie juice pack air iPhone XS/X!

mophie juice pack air iPhone XS/X:
✔ Gratis verzending binnen Nederland
✔ Voor 19:00 uur besteld is morgen in huis
✔ 30 dagen recht van retour
Gratis draadloze oplader t.w.v. €24,95
Meer info   Aanbieding bekijken
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen