Mophie brengt Juice Pack Air voor iPhone 5 uit
Wouter Nijsen

Mophie, een fabrikant van externe batterijen en batterijcases, komt met een nieuwe Juice Pack Air voor de iPhone 5. De externe batterij verdubbelt de batterijduur van de iPhone 5 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en wit.

mophie juice pack voor iPhoneDe Juice Pack Air is een volledige case waar je de iPhone 5 in vastklikt. De onderkant van de case is vrij breed en de dikte van de iPhone 5 wordt ongeveer verdubbeld. Dit is nodig voor de behuizing van de 1700 mAh-accu die genoeg energie biedt voor één volledige oplaadbeurt.

Juice Pack Air: hoe werkt het?

Nadat je de iPhone 5 in de Juice Pack Air-case hebt gestoken, is zowel de smartphone als Juice Pack Air via een micro-usb-kabel op te laden. Dit gebeurt gelijktijdig waardoor je de iPhone 5 en de case niet apart hoeft op te laden. De Juice Pack Air fungeert eveneens als virtuele speaker, want het geluid wordt via de case aan de voorkant afgespeeld. Dit resulteert in een rijker en voller geluid.

Als je batterijpercentage laag is, heb je de mogelijkheid om via een knopje de Juice Pack Air te activeren. De iPhone 5 wordt dan opgeladen (ook als je de smartphone op dat moment gebruikt) en de witte led-lampjes op de achterkant laten zien hoe veel energie de Juice Pack Air nog heeft.

Juice Pack Air: prijs en beschikbaarheid

De Juice Pack Air is via de officiële website van Mophie verkrijgbaar voo 99,95 dollar (omgerekend zo’n 75 euro). De zwarte variant wordt binnen zeven tot tien dagen opgestuurd, de andere kleuren zijn pas aan het einde van maart verkrijgbaar. Verzendkosten naar Nederland bedragen 9,99 dollar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.