Moleskine brengt hoesje voor iPhone 4 uit

Redactie
3 oktober 2010, 15:38
1 min leestijd

Het bekende merk Moleskine heeft onlangs bekend gemaakt dat ze een nieuwe iPhone hoes op de markt gaan brengen. Van buiten lijkt het op een van de notitieboekjes uit de vaste collectie van het merk, maar binnen tref je een ruimte voor de iPhone 3G, 3GS of 4 aan en aan de zijkant blaadjes om notities te maken.

Digitaal en anoloog

De hoesjes zorgen, volgens Moleskine, voor een betere samenwerking tussen digitaal en analoog. Je kan dus als reiziger bijvoorbeeld de kaart op je iPhone raadplegen en er naast op het notitie-gedeelte aantekeningen maken over wat je ziet.
Het hoesje wordt gesloten met een stevige elastieken band, die ook aanwezig is op vrijwel alle notitieboekjes van Moleskine. Van binnen is het bekleed met suede en kan je er een notitieboekje inschuiven en aan de andere kant je iPhone. Ook voor de iPad is een hoes ontworpen, met vrijwel hetzelfde principe.

Jonge mensen zullen er waarschijnlijk niet veel in zien, maar voor de wat oudere iPhone gebruikers die toch liever schrijven is het een leuke hoes!

Lees verder na de advertentie.

Voor meer info: Moleskine

Categorie: Devices
Device: iPhone 4

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's