Mogelijke fabrieksmal van iPhone 5 opgedoken
Redactie

Op de website Gotta Be Mobile zijn foto’s afgebeeld van de mogelijke fabrieksmal van de iPhone 5. Met betrekking tot de nieuwe smartphone van Apple geldt dat er sprake is van een zogenoemde engineering sample van aluminium.

Enigineering sample

De engineering sample van de iPhone 5 is van aluminium en zou volgens de website Gotta Be Mobile de vorm hebben van de nieuwste smartphone van Apple. De fabrieksmal zou uit het productieproces van de iPhone komen en vertoont overeenkomsten met eerdere geruchten en foto’s. Er is sprake van een achterplaatje met een afwijkende strip aan de bovenkant en achterkant en een langwerpig centraal deel.

Afmetingen

Ook met betrekking tot de afmetingen is er sprake van overeenkomst met eerdere geruchten. De nieuw uit te brengen iPhone heeft een gelijke breedte als de iPhone 4S met 5,86 centimeter. Alleen het model is wel langer, want de lengte bedraagt volgens de fabrieksmal 12 centimeter. Dat het toestel langer is, mag verwacht worden om ruimte voor het grotere scherm te realiseren. Overigens zijn er op dezelfde website ook nog foto’s van de iPad mini opgedoken. Het zou gaan om een model dat dienst doet om hoesjes te produceren.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de iPhone 5.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.