‘Mogelijk drie nieuwe iPhone modellen in ontwikkeling’
Redactie

Uit informatie van The China Times blijkt dat er in 2013 maar liefst drie nieuwe iPhone modellen van Apple worden ontwikkeld. Mogelijk worden de verschillende iPhones ook dit jaar nog gelanceerd.

Codenaam Math

iphone-appleVolgens The China Times is Apple bezig met het ontwikkelen van een iPhone die over een extra groot scherm zal beschikken. De ontwikkeling van de nieuwe iPhone zou plaatsvinden onder de codenaam Math. Het scherm van deze smartphone krijgt volgens de geruchten een diameter van 4,8 inch. Dit model zal dan naast de iPhone 5S worden uitgebracht. The China Time spreekt over drie modellen die dit jaar wellicht gelanceerd worden, maar van het derde model is nog weinig informatie bekend.  Het enige kenmerk dat daarvan naar buiten is gekomen, is dat het toestel over een 12 megapixel camera gaat beschikken.

Nieuwe iPhones in juni

Als de geruchten waarheid worden dan zullen de iPhone 5S en de iPhone Math nog in juni van dit jaar gelanceerd worden en het derde model wordt dan tegen het einde van het jaar op de markt gebracht. Overigens is The China Times niet de enige krant die het nieuws van drie nieuwe toestellen naar buiten heeft gebracht, want de informatie is ook te vinden in The Commercial Times uit Taiwan.

Bovenstaande informatie staat nog los van het gerucht dat Apple bezig is met een goedkope variant van de smartphone. Apple ontkent tot op heden in elk geval de geruchten, maar de kans is aanwezig dat de geruchten in elk op waarheid kunnen berusten. De tijd zal het leren, want Apple ontkent wel vaker dergelijke geruchten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.