Modulaire case laat je accessoires toevoegen aan je iPhone

Redactie
25 mei 2016, 12:30
2 min leestijd
Modulaire case laat je accessoires toevoegen aan je iPhone

Een modulair design lijkt de trend van dit jaar te zijn bij Android. Omdat Apple de iPhone nog niet modulair heeft gemaakt, helpt OtterBox het bedrijf op weg met deze modulaire iPhone-case.

Lees verder na de advertentie.

Modulaire iPhone-case

De OtterBox Universe case geeft gebruikers de mogelijkheid om een veelvoud aan accessoires toe te voegen aan je iPhone. Het hoesje is beschikbaar voor de iPhone 6 (Plus) en 6S (Plus). Alhoewel de modulaire iPhone-case zeker niet de schoonheidsprijs verdient, is het idee erachter bijzonder interessant.

Wil je een accessoire gebruiken op je iPhone, dan schuif je de verwijderbare plaat uit het hoesje. Het aanbod aan beschikbare accessoires is indrukwekkend te noemen. Zo is er onder andere een extern opslagmedium te plaatsen in het hoesje om het geheugen van je iPhone uit te breiden. Fotografen kunnen aan de slag met een 4-in-1-lens om beter te zoomen, en daarnaast kun je met de Universe ook een statief aan het toestel vastklikken. Andere modules zijn onder meer een selfiestick, aparte accu-oplader, een kaartlezer en nog veel meer.

De accessoires moeten echter apart gekocht worden, wat betekent dat je nog niet klaar bent met alleen het hoesje kopen. De modulaire iPhone-case voor de iPhone 6 en 6S kost 50 dollar, terwijl de iPhone 6 (Plus) en 6S Plus-case 60 dollar kost. De prijs van de iPhone-modules beginnen vanaf 20 dollar.

Deze accessoires zijn afkomstig van populaire bedrijven, die in het verleden ook al producten voor de iPhone gemaakt hebben. Zo ondersteunen Olloclip, SanDisk, Square en meer bekende namen de Universe door er speciale accessoires voor te ontwikkelen.

Lees ook: Apple dient patent in voor modulaire Apple Watch-bandjes

Universe case bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het modulaire iPhone-hoesje, dan kun je de iPhone 6/6S-case en iPhone 6 Plus/6S Plus-case bestellen op de OtterBox-website.

Wat vind jij van de modulaire iPhone-case? Laat het ons weten in de comments!

Bron: OtterBox
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu