Mobistar verliest exclusiviteit iPhone in België
Redactie

Telenet heeft in België de mededeling gedaan dat het in de komende maanden eveneens de iPhone 4 zal kunnen aanbieden. Dit wilt zeggen dat de telecomoperator Mobistar zijn exclusiviteit op de verderling van de iPhone kwijt is. Telenet wenst een sterker marktaandeel in de mobiele markt te veroveren en heeft daarvoor een nieuw contract met Apple gesloten.

Op dit moment is in België de iPhone 4 enkel te koop in Mobistar-winkels of ketens zoals de Fnac en Mediamarkt waar Mobistar een onderling akkoord heeft mee kunnen bereiken. Maar daar zal de komende maanden aldus verandering in komen nu Telenet mede het recht van Apple heeft verkregen om de iPhone 4 te gaan invoeren en verdelen. Over de prijzen is tot heden nog niets bekend, maar wel wordt verwacht dat deze goedkoper zal worden verkocht dan Mobistar dit momenteel doet.

Bij interesse kan je jezelf inschrijven op hun website, zodanig je als eerste op de hoogte zal worden gehouden.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • fv

    De iphone is al ruim een jaar in de meeste grote elektrozaken te verkrijgen in België: Vanden Borre, Fnac, Krëfel, Mediamarkt, … Mobistar is dus al een tijdje niet meer de exclusieve verdeler op de Belgische markt.