Mobistar maakt prijzen van iPhone 3GS bekend
Redactie

De telecomoperator Mobistar, die exclusief het recht heeft in België om de iPhone 3GS aan te bieden, heeft de prijzen aangekondigd van de iPhone 3GS. Net zoals dit mogelijk was voor de iPhone 3G in het verleden zal de iPhone ook verkocht worden zonder simlock en zal deze dus werken op elke simkaart.

De iPhone 3GS 16 GB zal 575 euro kosten en het model met een hogere capaciteit van 32GB zal voor niet minder dan 675 euro de toonbank verlaten. De verkoop van de nieuwe iPhone 3GS in België zal ook een prijsvermindering teweeg brengen voor de 3G 8GB, met name van 525 naar 475 euro. Nog steeds veel te veel als je het mij vraagt.
Net zoals in Nederland en nog veel andere landen, zal de iPhone 3S pas deze vrijdag 26 juni beschikbaar worden gesteld, die je aldus zal kunnen bemachtigen in de Mobistar verkooppunten of de Apple premium resellers. Bij Mobistar hebben zelfs een S-team ter beschikking gesteld voor gespecialiseerde bijstand, zo noemen ze het. Bezoek de site voor meer info. Wat denken jullie van de prijzen?

<br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Snader

    Valt mee als je het mij vraagt, zeker vergeleken met Italië, waar ik er eigenlijk eentje wilde halen. Wanneer je bij een Nederlandse webshop aanklopt, betaal je al gauw tussen de 800 en 1000 euro voor een simlockvrije 3GS, die zij ook maar uit België of Italië hebben gehaald. Ik zeg: België, tot vrijdag!

  • Louise

    Prijs in Belgie is natuurlijk heel aantrekkelijk, maar kan iemand die hem al heeft me vertellen of de 3GS dus zo in Nederland te gebruiken is, of dat er toch een vorm van “lock” op zit? En of ze momenteel (2 aug) nog te krijgen zijn?