Mobistar maakt prijzen van iPhone 3GS bekend
Redactie

De telecomoperator Mobistar, die exclusief het recht heeft in België om de iPhone 3GS aan te bieden, heeft de prijzen aangekondigd van de iPhone 3GS. Net zoals dit mogelijk was voor de iPhone 3G in het verleden zal de iPhone ook verkocht worden zonder simlock en zal deze dus werken op elke simkaart.

De iPhone 3GS 16 GB zal 575 euro kosten en het model met een hogere capaciteit van 32GB zal voor niet minder dan 675 euro de toonbank verlaten. De verkoop van de nieuwe iPhone 3GS in België zal ook een prijsvermindering teweeg brengen voor de 3G 8GB, met name van 525 naar 475 euro. Nog steeds veel te veel als je het mij vraagt.
Net zoals in Nederland en nog veel andere landen, zal de iPhone 3S pas deze vrijdag 26 juni beschikbaar worden gesteld, die je aldus zal kunnen bemachtigen in de Mobistar verkooppunten of de Apple premium resellers. Bij Mobistar hebben zelfs een S-team ter beschikking gesteld voor gespecialiseerde bijstand, zo noemen ze het. Bezoek de site voor meer info. Wat denken jullie van de prijzen?

<br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.