Mobile Vikings levert vanaf 25 juni micro SIM

Redactie
17 juni 2010, 19:13
1 min leestijd
Mobile Vikings levert vanaf 25 juni micro SIM

Mobile Vinkings is een recent opgestarte Belgische telecom provider die streeft naar een gratis mobiele internetwereld. De operator zal voor de Belgen onder ons wel bekend in de oren klinken en liet onlangs weten dat ze de nieuwe micro SIM leveren vanaf 25 juni.

Het aanbod van Mobile Vikings kan zeker niet onderdoen voor de voordelen van andere Belgische providers. Zo stellen zij je 1GB gratis mobiel internet, 1000 gratis smsjes en een beltarief van 24 cent per minuut aan per herlaadbeurt van 15 euro. Een verplichte maandelijkse herlaadbeurt, zoals bekend bij de andere, is hier niet van toepassing.

Nu dat de opkomst van de iPad en de nieuwe iPhone 4 binnenkort ook in België van start zal gaan, is het noodzakelijk dat men een micro SIM in handen heeft. Dit is een nieuw type simkaart die past in de nieuwste smartphones en de iPad. Vanaf 25 juni kunnen klanten hun micro SIM ontvangen. Indien je nog geen klant bent, kan je deze gratis aanvragen en indien je wel reeds klant bent, is deze beschikbaar voor 5 euro. Indien de operator goed zou draaien, beloven ze ook naar Nederland uit te breiden.

Voor alle andere GSM-operatoren is het reeds bekend dat ook zij micro SIMs zullen aanbieden. De micro SIM zou ook in andere GSM-modellen passen zoals de iPhone 3GS.

Categorie: Devices
Spotlight: Internet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's