Misschien Apple event op 24 maart
Redactie

Volgens een aantal anonieme e-mails aan World of Apple zal er op 24 maart een Apple-evenement plaats vinden. Het evenement zal het thema “media” hebben. Wat kunnen we hier verwachten?

Wat ik zelf verwacht is een nieuwe Apple TV. Deze is wel aan een update toe, want wat ze nu hebben is wel erg verouderd. Er was al eerder sprake van een Apple TV 2, maar toen kwam het helaas niet aan bod in de keynote.

iMac en Mac Mini

Velen spreken ook over nieuwe versies van de iMac en Mac Mini, maar zal Apple hier een compleet evenement omheen regelen? Ik denk het niet. De iMac en Mac Mini zijn namelijk al goede bekende onder de Apple-producten, dus een event voor een kleine verandering in de vorm van meer en beter geheugen is volgens mij niet nodig.

Mac Pro

Voor de Mac Pro is het even een ander verhaal. Deze geavanceerde computer staat een hoop veranderingen te wachten, zoals bijvoorbeeld nieuwe videokaarten. Het zou eventueel mogelijk zijn dat het evenement alleen maar over de Mac Pro gaat.

Of het ook echt zo is dat Apple op 24 maart een evenement geeft, is nog niet helemaal duidelijk, maar als het wel zo is zal Apple het deze week vast wel aangeven.

Update: De laatste geruchten beweren dat morgen de nieuwe iMac en de nieuwe Mac Mini geïntroduceerd zullen worden via de website van Apple.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.