Microsoft: ‘Skype app wordt binnenkort verbeterd’

Roel van Hout
6 oktober 2013, 8:47
1 min leestijd
Microsoft: ‘Skype app wordt binnenkort verbeterd’

Liefhebber van Skype? Goed nieuws: Microsoft gaat de Skype app de komende tijd flink herzien en verbeteren.

Apple heeft met FaceTime een prima alternatief voor Skype, maar het nadeel van die dienst is dat je er alleen naar andere Apple-gebruikers mee kunt bellen. Omdat de kans groot is dat er ook Android-gebruikers die je af en toe wil bellen in je omgeving zijn, kun je gebruik maken van de Skype app.

Skype appHet probleem is dat die op dit moment nog geen goede aanvulling op de programma’s voor Mac en Windows vormt. Met name het feit dat chatberichten via Skype niet goed gesynchroniseerd worden is veel gebruikers een doorn in het oog. Wanneer je Skype op twee platformen gebruikt, komen berichten vaak lange tijd niet, of ineens met heel veel tegelijk binnen.

Microsoft is op de hoogte van problemen met Skype app

Microsoft, sinds 2011 eigenaar van Skype, is op de hoogte van de moeizame werking van de app. Mark Gillett, verantwoordelijk voor Skype, laat op de Skype blog weten dat er gewerkt wordt aan betere synchronisatie ‘binnen de komende paar maanden’. Ook zal de aanslag die Skype op je batterij batterijduur van je iPhone pleegt verminderd worden.

We zijn benieuwd! Mocht je voor die tijd FaceTime willen proberen, lees dan hoe FaceTime instellen werkt in onze how-to. Je kunt Skype ook proberen: de app is gratis te downloaden in de App Store.

Skype voor iPhone

Skype Communications S.a.r.l

Gratis via App Store
Skype voor iPhone
Skype voor iPhone
Skype voor iPhone
Categorie: Opmerkelijk
Spotlights: Microsoft, Skype

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's