Metro Amsterdam 1.1 beschikbaar in app store

Redactie
29 januari 2010, 5:34
1 min leestijd
Metro Amsterdam 1.1 beschikbaar in app store

We schreven eerder al een aankondiging, maar sinds gisteren staat hij in de app store. Versie 1.1 van Metro Amsterdam is nu gratis voor bestaande én nieuwe gebruikers te downloaden.
Met Metro Amsterdam kan je de metrolijnen in Amsterdam (en daar net buiten) overzichtelijk zien met de overstapmogelijkheden, een mooie applicatie die erg fraai is vormgegeven.

Favorieten

Één handige en nieuwe functie is de functie waarmee je metrolijnen/haltes als favoriet kunt markeren om ze vervolgens later snel terug te vinden. Het markeren als favoriet gaat via de knop rechtsboven wanneer je bij een gedetailleerde weergave bent, het terugvinden van je favorieten kan bijna overal in de applicatie.

Stations

Naast overstapplaatsen zijn er nu ook stations toegevoegd, bij ieder station staat ook mooi aangegeven welke metrolijnen daar stoppen. Óók een station kan je als favoriet markeren en zoeken, erg handig!

Browser, uiterlijk en nieuwe kaart

In versie 1.1 zit ook een “in-app” browser, zo ga je niet steeds naar Safari als je op een link klikt. Ook is het uiterlijk wat veranderd en is het design nu nóg strakker. De nieuwste metrokaart is ook inbegrepen!

Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday