Met Fart Cushion een scheetkussen op je iPhone
Redactie

Er bestaan nutteloze applicaties in de app store, ze zijn helaas aanwezig in overvloed. Een twijfelaar is Fart Cushion, met deze applicatie heb je een scheetkussen op je iPhone en is het lachen geblazen volgens de ontwikkelaar.

Realistisch

Zoals je van een scheetkussen kan verwachten is het geluid niet realistisch, elke scheet klinkt trouwens anders. Het arealistische geluid is ook te horen uit de speakers van je iPhone, eigenlijk is de applicatie dus wel realistisch (als een scheetkussen).

Wat wel jammer is, is dat het niet 3d is. Juist bij een simpele applicatie moet je het hebben van de interface. Het is getekend en de schaduw loopt ook niet erg normaal. Wanneer je een scheet laat met je iPhone wordt er ook met een cartoon weergeven hoe dat kussen beweegt.

Timer

Een voordeel van een scheetkussen op je iPhone is, is dat je er meer mee kan. In de app zit een extra functie die je waarschijnlijk niet aantreft op een doorsnee scheetkussen. Je kan een timer laten lopen zodat de scheet afgaat zonder dat je je iPhone hoeft aan te raken!
fart cushion

De applicatie kan je gratis downloaden uit de app store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.