Megaverse: modulaire iPhone-case blijft aan muren kleven, maar plakt niet

Lars Paijmans
6 september 2016, 14:19
2 min leestijd
Megaverse: modulaire iPhone-case blijft aan muren kleven, maar plakt niet

Een iPhone-hoesje dat niet kleeft maar wel aan de muur kan plakken: Megaverse bewijst hoe handig dit is, en wat er nog meer mogelijk wordt dankzij dit modulaire iPhone hoesje.

Lees verder na de advertentie.

Megaverse case blijft kleven met kleine zuignappen

De Megaverse is een case voor je iPhone die aan de achterkant talloze kleine zuignapjes heeft. Deze zijn niet met het blote oog zichtbaar, maar zorgen er wel voor dat je de iPhone met gemak aan een muur, koelkast of raam kunt hangen. Ook het dashboard van je auto is een geschikt oppervlakte voor deze case. Na een succesvolle crowdfundingcampagne op Indiegogo is de case nu verkrijgbaar.

Megaverse

In de praktijk komt dit bijvoorbeeld goed van pas als je een selfie wilt maken, een video kijkt tijdens het koken of je eigenlijk geen handen vrij hebt om een iPhone vast te houden. In de auto maakt de case een houder overbodig. Na afloop trek je de iPhone met case en al gemakkelijk weer van het oppervlakte af.

Het materiaal op de achterkant is stevig genoeg om uitgewassen te worden, en blijft gelukkig niet aan je handen kleven. Daarnaast kun je dit ook gebruiken om een aantal verschillende extra functies aan het hoesje toe te voegen. Voor de Megaverse zijn een aantal verschillende accessoires beschikbaar.

Nu verkrijgbaar

Zo kun je een portemonnee en pasjeshouder op de achterkant plakken, maar ook een spiegeltje en flessenopener. Zoals gezegd verliest de Megaverse zijn plakkracht niet, zodat je probleemloos kunt afwisselen. Tegelijkertijd is dit ook gewoon een stevige bescherming voor je iPhone, die met opstaande randen zijn best doet om je scherm heel te houden als je toestel uit je handen glipt.

Deze achterkantjes zijn leuk voor onderweg, maar de reden dat we deze case zo interessant vinden is de klevende achterkant. Als jouw interesse ook gewekt is kun je een exemplaar vanaf $29,99 inclusief verzendkosten op de website van Tiny Corporation. Er zijn Megaverse-cases beschikbaar voor de iPhone 5(S) en SE, iPhone 6(S), iPhone 6(S) Plus en iPhone 7 (Plus).

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu