Altijd weten waar je eet met eet.nu

Redactie
10 februari 2009, 23:17
2 min leestijd
Altijd weten waar je eet met eet.nu

De online restaurant gids eet.nu heeft zojuist een iPhone versie van de site online gezet. Op de desktopversie kon je altijd al recensies bekijken per restaurant per regio, maar nu kan je dat ook bekijken via je telefoon.

Lees verder na de advertentie.

<br />

Bij het opstarten van de mobiele versie van de site, http://m.eet.nu , moet je je provincie kiezen, en vervolgens de letter waarmee je plaats begint. Nu moet je je plaats aantikken en dan zie je allemaal soorten keukens, Nederlands, internationaal, Grieks en nog veel meer.

Als je een van deze keukens aantikt krijg je alle restaurants uit deze plaats met deze keuken. Naast het restaurant kan je snel het gemiddelde cijfer zien van het restaurant. Als je meer wilt weten kan je het restaurant selecteren. Nu zie je de recensies van het restaurant. Op basis van deze recensies kan je beslissen of je er wilt eten of niet.

Gebruikers die Alocola hebben geïnstalleerd kunnen gebruikmaken van de “In de buurt” knop. Met deze gratis applicatie kan je GPS gebruiken in safari. Zo krijg je alle restaurants te zien die in de buurt zijn. 

De site in gebruik

Ik heb meteen toen ik van de site hoorde even mijn eigen plaats opgezocht. Tot mijn grote verbazing stonden bijna alle restaurants in de database. Over de cijfers die er staan ben ik het niet altijd eens, maar dat is mijn mening, en ik zal ook zeker even een recensie schijven bij sommige restaurants.

De gebruiksvriendelijkheid van de site is erg goed. Het is duidelijk wat je kan en moet doen. Het is ook duidelijk hoe je terug kan naar de vorige pagina zonder de standaard safari knop te gebruiken.

Ik zet deze site zeker in mijn bladwijzers, zodat ik nooit voor verrassingen kom te staan als ik ergens wil eten. Komt de site ook bij jullie favorieten?

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's