‘Apple plant meerdere events in september, waaronder iPhone 13-event’

Michel van 't Klaphek
20 augustus 2021, 12:43
2 min leestijd
‘Apple plant meerdere events in september, waaronder iPhone 13-event’

Verrassing! Apple gaat meerdere events in september organiseren, waaronder het langverwachte iPhone 13-event.

Lees verder na de advertentie.

‘Meerdere Apple-events in september, waaronder iPhone 13-event’

Er komt maar geen einde aan alle geruchten over de iPhone 13. Ditmaal doet DigiTimes een duit in het zakje. Volgens de Taiwanese website heeft Apple meerdere evenementen in september op de planning staan, met het iPhone 13-event als grote blikvanger.

DigiTimes heeft deze informatie van anonieme bronnen die op de hoogte claimen te zijn van Apples plannen. Volgens hen is Apple van plan om in totaal twee of drie evenementen in september te organiseren.

Ook interessant: Wanneer komt de iPhone 13 uit? Dit weten we al over de release

Tijdens het iPhone 13-event verwachten we niet alleen vier nieuwe telefoons zien, maar ook de AirPods 3 en Apple Watch Series 7. Vervolgens zou Apple een ander evemenent organiseren om de nieuwe iPad (2021) en iPad mini (2021) aan te kondigen. Mogelijk laat het bedrijf hier ook een nieuwe MacBook Pro zien.

In 2020 hield Apple ongeveer dezelfde planning aan. Op 15 september van vorig jaar onthulde het bedrijf nieuwe Apple Watches en iPads. Vervolgens werden op 13 oktober de iPhone 12 en HomePod mini aangekondigd.

‘Apple gaat evenementen juist over najaar spreiden’

Het is daarom niet ondenkbaar dat de informatie van DigiTimes klopt. Toch zouden wij er geen geld op in zetten. De meeste bronnen claimen namelijk dat Apple de najaarsevenementen juist meer gaat verspreiden.

De doorgaans betrouwbare Mark Gurman zei afgelopen week bijvoorbeeld dat het iPhone 13-event in september plaatsvindt. Vervolgens zou Apple nog twee presentaties in oktober en november organiseren om nieuwe iPads en Macs aan te kondigen. Dit scenario lijkt ons aannemelijker, omdat Apple zijn aandacht beter kan verdelen.

Lees ook: ‘Apple houdt nog drie events in 2021, iPhone 13-event in september’

Nieuwe iPhone winnen?

Wanneer de nieuwe iPhone wordt aangekondigd, is dus nog niet helemaal duidelijk. Wat wel vaststaat, is dat iPhoned de opvolger van de iPhone 12 Pro gaat weggeven. Onze winactie gaat binnenkort van start, dus houd onze website in de gaten. Je kunt ons natuurlijk ook volgen via de nieuwsbrief of de (gratis) iPhoned-app.

Het laatste nieuws over Apple:

iPhone 13 geruchten: dit verwachten we van de nieuwe iPhones!
Bronnen afbeeldingen: Majin Bu, Ian Zelbo (Twitter)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 13
Apple iPhone 13

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu