MediaMarkt maakt mobiele abonnementen afsluiten toegankelijk en snel (ADV)

Redactie
5 februari 2018, 12:34
2 min leestijd
MediaMarkt maakt mobiele abonnementen afsluiten toegankelijk en snel (ADV)

MediaMarkt maakt het gemakkelijk om een abonnement online af te sluiten bij het kopen van een toestel. Dit doe je in de winkels, en doe je nu wederom ook online. Zo bestel je niet alleen de nieuwste iPhones, maar ook een voordelig abonnement (of sim only) dat bij jouw behoeftes past.

MediaMarkt verkoopt wederom mobiele abonnementen online

Als je op zoek gaat naar een nieuwe smartphone, is de kans groot dat je vroeg of laat een keer op de website van MediaMarkt terechtkomt. Daar kun je nu ook terecht om een voordelig abonnement af te sluiten, met een toestel of als sim only.

Het is nu een mooi jaar om een abonnement bij MediaMarkt af te sluiten, want nog nooit bracht Apple zoveel iPhones in een jaar uit. Over een paar maanden is naar verluidt de iPhone SE 2 verkrijgbaar en in het najaar verschijnen er maar liefst drie nieuwe iPhones, als we de geruchten mogen geloven. Reken er dus maar op dat veel iPhone-liefhebbers dit jaar op zoek gaan naar een nieuw abonnement.

→ Bekijk en bestel hier alle abonnementen van MediaMarkt

Wat het afsluiten van een abonnement betreft, maakt MediaMarkt het wederom online zo gemakkelijk mogelijk. Zo kun je via een overzichtelijke website alles zelf regelen, maar ook even langs bij één van de 49 vestigingen in Nederland. Daar helpt een medewerker om een abonnement te kiezen dat goed bij je past.

Bestel een abonnement met een nieuwe iPhone

In de webshop of winkels van MediaMarkt kun je wederom een abonnement afsluiten met een nieuwe iPhone. Op de website kun je gemakkelijk het aanbod van de verschillende providers met elkaar vergelijken, zodat je altijd een abonnement vindt dat goed aansluit bij de manier waarop je een iPhone gebruikt. MediaMarkt werkt samen met alle grote providers van Nederland, van Vodafone tot Telfort en hollandsnieuwe, zodat je een volledig beeld krijgt van de beschikbare deals.

→ Bekijk hier alle iPhones met abonnement bij MediaMarkt

Of bestel een sim only-abonnement bij MediaMarkt

Heb je nog een iPhone liggen die het prima doet, maar loopt je huidige abonnement wel op zijn eind? Dan kun je ook naar MediaMarkt om een voordelig sim only-abonnement af te sluiten. Ook hier staan er tal van keuzes tot je beschikking; kies je bijvoorbeeld voor een jaarabonnement, of wil je de optie om hem maandelijks op te zeggen? Welk abonnement je ook kiest: bij MediaMarkt weet je zeker dat je snel en gemakkelijk de juiste keuze maakt.

→ Bekijk alle sim only-aanbiedingen van MediaMarkt

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen