De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

iPhones, AirPods, Apple Watch en meer tijdelijk extra goedkoop bij MediaMarkt (ADV)

Redactie
20 juli 2018, 9:04
2 min leestijd
iPhones, AirPods, Apple Watch en meer tijdelijk extra goedkoop bij MediaMarkt (ADV)

Dit weekend stunt MediaMarkt met de prijzen van tal van Apple-producten. Hierdoor zijn onder meer de iPhone X, iPhone 8 en AirPods tijdelijk extra goedkoop verkrijgbaar.

MediaMarkt Deals voor de echte Apple-fan

MediaMarkt staat dit weekend in het teken van Apple-fans. Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag (20, 21 en 22 juli) snijdt de elektronicawinkel in de prijzen van allerlei populaire Apple-producten. In het onderstaande overzicht zetten we de beste deals op een rijtje. Kijk ook op de website van MediaMarkt voor het complete deals-overzicht.

→ Bekijk alle MediaMarkt Deals voor de echte Apple-fan

iPhone X – 999 euro: Met de iPhone X zet Apple een nieuwe standaard voor de iPhone en de smartphone in het algemeen. Een nieuw design, kraakhelder oled-scherm en het revolutionaire Face ID om al je gegevens te beveiligen maken dit de iPhone van de toekomst. Door de nauwe samenwerking tussen iOS en de hardware is dit de beste iPhone van het moment.

iPhone 8 – 699 euro: Met de iPhone 8 steekt Apple vernieuwing in een bekend jasje. Het toestel behoudt het vertrouwde design, maar vernieuwt achter de schermen met een betere camera, razendsnelle chip en de mogelijkheid om draadloos op te laden. Dat maakt van de iPhone 8 een van de meest stabiele en betrouwbare smartphones die je in huis kunt halen, nu ook voor een schappelijke prijs.

AirPods – 149 euro: Ieders favoriete draadloze oordopjes zijn tijdelijk goedkoper bij MediaMarkt. De AirPods beschikken over een speciale Apple-chip, waardoor de witte oordopjes razendsnel gekoppeld kunnen worden met je iPhone, iPad, Apple Watch of Mac. Ben je klaar met luisteren? Dan stop je ze weer veilig terug in het meegeleverde opbergdoosje dat de oordopjes weer oplaadt. Zo kun je onderweg ook de dopjes opladen en er nog langer naar luisteren.

Apple Watch Series 3 – vanaf 349 euro: De Apple Watch Series 3 is Apples beste sporthorloge tot nu toe. Dankzij de ingebouwde GPS en ondersteuning voor tal van apps kun je voortaan je iPhone thuislaten als je gaat hardlopen, fietsen, zwemmen of andere sportieve activiteit onderneemt. Daarnaast is de Series 3 een uitstekende smartwatch die al snel een onmisbaar verlengstuk van je iPhone vormt.

→ Bekijk alle MediaMarkt Deals voor de echte Apple-fan

Over MediaMarkt

MediaMarkt heeft 49 vestigingen in heel Nederland, en natuurlijk ook een webshop waarin je al deze producten kunt bestellen. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone kun je bij MediaMarkt terecht. De winkelketen verkoopt losse toestellen, maar verkoopt ook abonnementen, zowel met toestel als sim only.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu