Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

KPN en Hi laten gezinsleden MB’s delen

Rutger Otto
11 november 2014, 16:25
1 min leestijd
KPN en Hi laten gezinsleden MB’s delen

Gezinsleden en huisgenoten die een abonnement hebben bij Hi of KPN kunnen elkaar straks MB’s opsturen. Klanten kunnen elkaar meer data vragen, zolang ze op hetzelfde adres wonen.

Lees verder na de advertentie.

Meer Mobiel Voordeel

mb's delen

Het nieuwe aanbod is onderdeel van Meer Mobiel Voordeel. Dat bevestigt KPN nadat Tweakers vandaag meldde dat de nieuwe functie op 3 december van start gaat. De enige voorwaarde om MB’s met elkaar te delen, is dat mensen op hetzelfde adres wonen en klant zijn van Hi of KPN. Zij kunnen vervolgens hun abonnementen koppelen, waarna de gebruikers 5 euro korting per maand krijgen, gratis met elkaar kunnen bellen en MB’s met elkaar kunnen delen.

KPN schrijft dat door de komst van 4G het internetgebruik toeneemt. Zo kijken meer mensen online video’s. Dankzij MB’s delen kunnen gezinsleden of huisgenoten elkaar helpen. Als de één elke maand bijvoorbeeld teveel MB’s overhoudt en de ander er te weinig heeft, kan onderling worden gedeeld.

MB’s delen

Volgens KPN houdt iedereen wel zijn eigen abonnement met databundel. Het delen van data gaat via de MijnKPN- en Mijn Hi-apps en gaat per 50MB. Het is zelfs mogelijk een hele bundel over te sluizen naar een ander.

De Meer Mobiel Voordeel-bundel komt in plaats van de Familievoordeel-bundel. Daarmee was het nog niet mogelijk om MB’s te delen, maar kon onderling wel gratis gebeld worden.

Lees meer over KPN

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu