Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

‘Massaproductie iPhone 6 begint volgende week’

Rutger Otto
18 juli 2014, 9:02
1 min leestijd
‘Massaproductie iPhone 6 begint volgende week’

Nieuws uit Azië: de iPhone 6 gaat volgende week in massaproductie. Het gaat dan wel op het 4,7-inch model. De grotere versie van de iPhone 6 zou voor productie gepland staan voor halverwege augustus.

Lees verder na de advertentie.

Massaproductie iPhone 6

iphone 6 beelden 2

De Taiwanese krant Economic Daily News bericht (zonder bronnen) dat Apple de 4,7-inch versie van de iPhone 6 in de derde week van juli in massaproductie zal laten gaan. Het 5,5-inch model volgt in de tweede week van augustus. Deze grote iPhone gaat naar verluidt de iPhone 6L heten.

In het bericht wordt ook het gerucht uit juni nog eens aangehaald dat Foxconn inderdaad 100 duizend extra medewerkers inhuurt om het nieuwe vlaggenschip van Apple in elkaar te zetten. Door zoveel mensen aan te nemen, probeert het bedrijf genoeg toestellen te maken om aan de verwachte vraag te kunnen voldoen. Daarnaast zou ook Pegatron, een ander bedrijf dat iPhones 6 maakt, zo’n 10 duizend extra werknemers inhuren voor Apples bestelling.

Naast een hoop nieuwe werknemers, zou Foxconn ook gebruik maken van robots genaamd Foxbots om te helpen bij de productie. Deze robots moeten bijvoorbeeld schroefjes aandraaien en onderdelen polijsten.

Problemen met grote iPhone 6

Naar verwachting brengt Apple eind 2014 beidt iPhone 6 toestellen op de markt, maar de ‘phablet’ van 5,5-inch zou uitgesteld kunnen worden door productieproblemen. Dat wijst er wellicht ook op waarom de grotere iPhone 6 een maand later in productie gaat. Aan de andere kant zou het kunnen dat Apple verwacht meer van de 4,7-inch iPhone 6 te verkopen in plaats van de 5,5-inch iPhone 6.

De laatste geruchten wijzen erop dat de grote iPhone 6 problemen heeft met de technologie en oneven kleuren op de metalen achterkant. Het zou maar de vraag zijn of het toestel de kerst nog haalt.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu