Mark Papermaster verlaat Apple

Redactie
8 augustus 2010, 16:37
1 min leestijd
Mark Papermaster verlaat Apple

Topman Mark Papermaster heeft Apple verlaten. Papermaster was verantwoordelijk voor de hardware van iPhones. Velen denken dat het vertrek te maken heeft met de antenneproblemen van de iPhone 4, maar dit is nog niet bevestigd of ontkend door Apple. Bob Mansfield, de man die op dit moment verantwoordelijk is voor de hardware van Macintosh, neemt zijn positie in.

Lees verder na de advertentie.

Mark Papermaster

Mark Papermaster was nog niet zo lang in dienst bij Apple. Hij is nog niet eens twee jaar bij zijn oude werkgever ‘IBM’ weg. Deze werkgever heeft het Apple nog erg moeilijk gemaakt, want ze spanden rechtszaken aan over de overstap van Papermaster. Papermaster zou namelijk gevoelige informatie over IBM kunnen doorspelen aan Apple. Uiteindelijk heeft Apple de rechtszaken begin 2009 gewonnen.

Wat gaat het vertrek van Papermaster betekenem voor de iPhone?

De iPhone wordt ontworpen en ontwikkeld door een team van experts. Apple heeft namelijk voor alle onderdelen experts in huis. Het vertrek van één man gaat dus niet het hele proces veranderen. Bob Mansfield, de vervanger van Mark Papermaster, heeft op dit moment minstens zoveel ervaring met hardware van Apple, en dus kunnen we ook in de toekomst weer een spectaculaire nieuwe iPhone verwachten.

Bron: Nu.nl

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen